Vizitatori

Avem 8 vizitatori și nici un membru online

Aceasta sectiune e dedicata celor care au sprijinit activitatea noastra prin diverse contributii (conceptie, sprijin logistic, material sau tehnic, etc.). Unii dintre acestia sunt si membri ai clubului. Prin aceasta, dorim sa le adresam multumiri in mod special, atat din partea noastra cat si din partea tuturor celor care folosesc resursele puse la dispozitie prin YO3KXL.

Dorim sa le multumim pe aceasta cale si tuturor acelora care ne-au sprijinit chiar si doar cu ganduri bune sau cu o vorba de duh. Si acestea au contat la reusita proiectelor noastre!

Lista contributori:

YO3GQO, Theodor Danaricu - Bucuresti

Teo ne-a pus la dispozitie un TNC Kantronics KPC4, care a functionat multa vreme la YO3KXL, pentru packet-radio. In prezent, tinem TNC-ul ca echipament de rezerva.

YO3GUQ, Radu Constantinescu - Bucuresti

Vechi membru fondator al YO3KXL, Radu ne-a pus la dispozitie prima statie radio Motorola M120 si mai multe sfaturi si sugestii pe zona de packet-radio.

YO3AXY, Mihai Stocec - Bucuresti

Dl. Stocec ne-a oferit o statie radio Motorola Radius M110 si o sursa de alimentare liniara. 

YO3GFH, Adrian Petrila - Bucuresti

Adrian a oferit pentru reteaua RoLink 4 filtre duplexoare Sinclair, care au fost reacordate pentru utilizare in banda de 70cm destinata radioamatorilor. Statusul duplexoarelor este urmatorul:

  • duplexor1: instalat la YO3KXL (QRG 439.1 MHz)
  • duplexor2: instalat la repetorul RoLink Constanta (QRG 439.1 MHz)
  • duplexor3: destinat repetorului RoLink de la Paltinis (QRG 439.1 MHz)
  • duplexor4: in teste la Cezar YO3FHM, urmeaza sa fie alocat pentru alt nod RoLink
YO3GDI, Diaconu Cristian - Bucuresti

Cristi este cel care a sprijinit echipa RoLink, prin reacordarea unora dintre duplexoare.

YO3GWM, Cristian Mitroi - Bucuresti

Cristi Mitroi e membrul cel mai activ de la YO3KXL. Tot el a pus la dispozitie antena Diamond X300 si actuala statie radio Motorola. 

YO4ISC, Cristel Teodorescu

Cristel este cel care a pus la dispozitie un calculator pentru nodul RoLink de la YO3KXL si care a coordonat si sprijinit instalarea tuturor echipamentelor la inaugurarea din decembrie 2015. Cristel este cel mai activ membru RoLink si cel care investeste cele mai multe resurse pentru buna functionare a acestei retele. Un om deosebit si din fericire, cu resurse de timp pe care sincer, nu stim de unde reuseste sa le scoata !

YO3FBD, Nicu; YO3IHG, Vlad; YO3IPT, Octavian; Gore, YO3IGR

Cei mai sus citati, au participat activ la instalarea echipamentelor nodului si repetorului RoLink de la YO3KXL. Fara ei, tot procesul nu s-ar fi putut finaliza intr-o singura zi! Gore YO3IGR ne-a ajutat cu transportul si tot el a pus la dispozitie pilonul antenei. Tavi YO3IPT a venit cu analizorul sau de antene si a masurat acordul actualului Diamond X300.