Biblioteca tehnica (sumar)

Overview Search Downloads Up
Dragi colegi radioamatori si pasionati electronisti,

Am reusit sa colectionam de-a lungul anilor o sumedenie de carti si publicatii de specialitate, unele dintre acestea putand constitui si acum bazele studiului electronicii si radiotehnicii nu doar pentru radioamatori.

Radioclubul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii doreste sa vi le puna gratuit la dispozitie spre consultare, fara nici un fel de taxe, in spiritul liberei circulatii a informatiei, in special in zona acestui nobil hobby.

Cele mai multe carti au fost cumparate si transpuse in format electronic prin mijloace proprii. Altele, le-am primit ca donatii din partea altor sustinatori sau hobbisti. Va rugam sa tineti cont de aceasta mentiune si sa utilizati materialele respective strict in interes personal, tinand cont de legile in vigoare privind respectarea drepturilor de autor. Chiar daca este virtuala, biblioteca noastra isi propune sa functioneze exact ca o biblioteca obisnuita, excluzand activitatile de factura comerciala.
Category: PUBLICATII ROMANESTI
Number of Subcategories: 5
Subcategories:
Colectia Radio si Televiziune Files: 4
Electronica si radiotehnica Files: 7
Cataloage si manuale Files: 4
Anticariat (1930-1950) Files: 1
Pachetul pionieresc Files: 8

Aici veti gasi lucrari care au fost destinate cercurilor de pionieri si scolari, incepatori, etc.  Tematica nu este exclusiv pe electronica, veti gasi si modelism, chimie, mecanica, etc. In ciuda montajelor simple, exista printre acestea multe configuratii utile, sau proiecte mult mai complexe - cum ar fi transceiverul A412 (publicat in volumul "In sprijinul activitatilor tehnico-stiintifice vol.3 1985".

Speram sa va fie utile si unora dintre dvs. sa le trezeasca amintiri placute. Sau mai concret, generatiilor de parinti, profesori si indrumatori care ne-au initiat (1935-1965) si colegilor nostri de varsta (1970-1985).


No files available yet for this category!